RSS2.0

Bugünlerde girdiğiniz pek çok sitede size ek bir pencere açarak kontör kazandığınızı söyler. Yeni açılan sayfada "10.000" nci kişisiniz gibi yazılar yazarak kontör kazandığınızı söyler ve sizden siteye devam etmenizi ister. Bu tür asılsız reklamlara hatta bu tür ahlaksız tuzaklara dikkat ediniz. Sitemizdeki tüm programların sorumluluğu yapımcılarına aittir. Mutlaka bilgisayarınıza indirdikten sonra virüs taramasından geçirip bilgisayarınıza öyle kurunuz. Sitemiz arama motorlarında "msn kur , oturum aç , msn avatarları , msn nickleri , hareketli avatarlar , msn indir , msn live messenger" gibi kelimelerde öncülük etmektedir.

Degisik Anlamlı Msn Nickleri

6 Haziran 2008 Cuma

ஐ๑» Nê ô güZêLîm âGLîyOrMûsûN..? êRkêK bûGün sêVêR..yâRîn bêZêR.!SêNîn dêdigiN ô LêyLâ MêCnûN â$kLâRi bû zâMândâ Nê GêZêR«ஐ๑

AŞK..kaç yaşına gelirse gelsin..kimin bedenine uğradıysa..derin kesikler bırakıp..arka kapıdan sessizce çıkıp gidiyor..!

SévqiM SıNıRSıZ aMa aNLıyabiLéNé DoSTLuquM SoNSuZ aMa PaYLa$aßiLéNé, SéN HaRiKaSıN aMa ßéNiM oLDuquN SüRéCé

HêrSêy øLur ßîtêr . YâSânân HêrSêy unutuLur Gîdêr . Sên ûzûLmê SêvgîLîm . ßu GûnLêrdê GêLîr Gê¢êr . .

Ne SenDen GeCerim Ne MeyHaneDen….! ĞönLümün Farkı yok ßir ßiraNe’Den…!

AsaLet; boyda degiL, soyda. inceLik; beLde degiL, diLde. DogruLuk; sozde degiL, ozde. guzeLLik; yuzde degiL, yurekte OLur !

AzraiL Pazar: Günü Canimi aLacakmi$!.. Pazartesi: SevgiLimi KayBettim, saLi: aiLemi, Çar$amBa: hayaLLerimi, Per$embe: ya$ama Sevnicimi, 13,0Cuma: Dayanma GüCümü. ßuGün Cumartesi: Yarin Kar$iLa$icaz. KayBedecek neyim kaLdi??

ah be aşkım ben seni sevmiştim ama sen bu sevgiyi anlamadın ne yapalım kısmet değilmiş ama bu bir gereçek seni ömür boyu kalbimde taşıyacağım.. inanmıyorsanda vur kır kalbimi o anlatsın sana olan sevgimi(haticem umarım dönersin )

0 yorum: