RSS2.0

Bugünlerde girdiğiniz pek çok sitede size ek bir pencere açarak kontör kazandığınızı söyler. Yeni açılan sayfada "10.000" nci kişisiniz gibi yazılar yazarak kontör kazandığınızı söyler ve sizden siteye devam etmenizi ister. Bu tür asılsız reklamlara hatta bu tür ahlaksız tuzaklara dikkat ediniz. Sitemizdeki tüm programların sorumluluğu yapımcılarına aittir. Mutlaka bilgisayarınıza indirdikten sonra virüs taramasından geçirip bilgisayarınıza öyle kurunuz. Sitemiz arama motorlarında "msn kur , oturum aç , msn avatarları , msn nickleri , hareketli avatarlar , msn indir , msn live messenger" gibi kelimelerde öncülük etmektedir.

Ne İzliyorum 1.1

4 Eylül 2008 Perşembe



Versiyon : 1.1 Boyut : 559 KB
Dili : İngilizce Lisans : Ücretsiz
Sistemi : Windows (Tümü) Hiti : 1656
Kayıt Tarihi : 4/5/2008 Puan :

Açıklama : İşte mükemmel bir msn eklentisi daha. Bu program sayesinde Youtube, Google Video, Myspace TV'de izlediğiniz videonun başlığı ve/veya linki "kişisel ileti" bölümünde görünecek.
Program ingilizce olduğundan bazı yardımcı açıklamalar yapmalıyız.
1- Programı kurup çalıştırdıktan sonra bir menü gelecek ingilizce oldugundan anlamayabilirsiniz. Burada msn'nizi açıp Kişisel ileti yazılan yerin sağındaki ok işaretine basıp "Ne dinliyorumu göster" yazısını seçiniz. Daha sonra o menünün altındaki büyük kutucuğa tıklayınız.
2- Karşınıza "Now Watching v1.1" Başlığında menü gelecektir. Display Format başlığındaki seçeneklerden kişisel iletide nelerin geçmesini istiyorsanız onu seçiniz. Videonun sadece başlığı/isminin geçmesini istiyorsanız "Now Watching: "Title" yazısını seçiniz. isterseniz url ile seçiniz ve msn iletinizde görünsün.




0 yorum: